13 reacties geplaatst voor Bartus (Bart) Snijders

 1. Lieve familie,
  Allereerst gecondoleerd met het verlies van Bart. Ik denk, dat jullie samen al een heel proces van afscheid nemen hebben meegemaakt . Een mooi en verdrietig proces. En nu is hij gestorven en dat is wederom erg verdrietig.
  Tegelijkertijd denk ik dat u, net als ik, veel mooie herinneringen aan Bart zult hebben, die de moeilijke momenten weer zullen verzachten. Veel liefde en sterkte toegewenst in de komende tijd.
  Wieke Boermeester, ex-voorzitter van het Tolsteegkoor.

 2. Bij deze willen wij u condoleren als buren zijnde hadden wij weliswaar niet zoveel contact maar een goede morgen of middag of een enkele keer een praatje wel.
  Sterkte gewenst fam. B. Sluijter

 3. Familie, gecondoleerd met dit grote verlies. Ik wens jullie veel sterkte toe!

 4. Langs deze weg wil ik jullie mijn medeleven betuigen met het overlijden van Bart
  een lege plek, een groot gemis, een fijne herinnering , is al wat er nog is. sterkte.

  Jan Jansen (oud buurjongen)
  de kriek 20
  3451kk vleuten

 5. Lieve Brigitta en Fiona,

  Heel veel sterkte met het verlies van jullie vader. Heel fijn dat ik Bart nog vrij recent heb gezien en gesproken en jullie met raad en daad van dienst heb kunnen zijn. Dit hulpaanbod blijft wat mij betreft gewoon staan.

  I.v.m. een aanstaande medische ingreep van mijn dochter en van mijzelf heb ik er ter bescherming van andere en mijzelf er voor gekozen om niet persoonlijk afscheid te nemen van Bart om bijeenkomsten met meerdere personen te vermijden. In gedachte ben ik bij jullie en bij Lijntje en Bart, nogmaals heel veel sterkte!

  Iman

 6. Beste Familie,
  Met schrik heb ik vernomen van het overlijden van Bart,met hem en zijn broers Chris en Frans ben ik opgegroeid aan de verlengde Hoogravenseweg waar wij schuin tegenover elkaar woonden.
  Later nog lange tijd samen gewerkt in de jeugdcommissie en als scheidsrechter bij velox waar zijn vrouw Lijntje en zijn dochters Birgitta en Fiona ook vaak aanwezig waren
  Bart was een fijne man om mee samen te werken.
  Alle nabestaanden veel sterkte met dit grote verlies

  Andries van der Voort

 7. Wij willen de familie van harte condoleren met het verlies van hun vader, schoonvader,opa, broer en zwager.
  God’s nabijheid toegewenst en veel sterkte voor morgen en de komende tijd.

 8. Beste nabestaanden,
  Wat een verdrietig bericht te vernemen dat Bart niet meer is. Vriendelijke man die genoot van voetbal en de dingen om hem heen. Ik kan me nog goed zijn laatste Bundesliga uitje met de SVDU herinneren. Super gaaf dat Bart daar nog bij was! Heel veel sterkte aan de nabestaanden met verwerken van dit enorme verlies.

  Hartelijke groet,
  Marco Ritmeester
  Bestuurslid SVDU

 9. Beste familie.

  Jarenlang hoorde Bart bij ons fc utrecht clubje.
  Elke thuiswedstrijd stond Bart ons op te wachten op de trap we zagen hem al vauit de verte staan.
  Samen met Peter (mijn schoonvader)hadden ze het altijd prima naar hun zin tijdens de wedstrijd,ik vond het altijd een genot om naar ze te kijken.
  Tijdens de pauzes altijd een bakkie koffie en tijd voor grapjes.
  Lieve Bart zit voor altijd in ons hart en wat zullen we hem missen tijdens de wedstrijden het was een fijn mens.

  Wij wensen jullie veel sterkte de komende tijd.
  Ellen en Erik Lit

 10. Beste Familie
  Binnen de SVDU heb ik jarenlang contact gehad met met Bart voornamelijk tijdens de trainingen.
  Ik heb Bart ervaren als een prettig persoon en ik had altijd graag een gesprek met hem.
  Ik wens jullie veel sterkte bij dit verlies.
  Groet.
  Jan Winkelman

 11. Hierbij onze met oprechte deelneming bij het overlijden van Bart
  wij wensen en geven de hele familie de kracht dit verlies te dragen
  heel veel sterkte de komende tijd

  Thera Smits en Jan Werner

 12. Als oud voorzitter van de sub sch cie afd Utrecht en oud lid vande hoofd commissie ,wil ik hiermede mijn medeleven betonen bij het overlijden van Bart .Als collega scheidsrechter was hij altijd een fijn mens om mee te werken.Zo nu en dan kwam ik Bart nog weleens tegen .Een fijn mens is niet meerHeel veel sterkte familie en bekenden

 13. Geachte familie/nabestaanden,

  een bijzonder man is heengegaan. Altijd belangstellend hoe je het gedaan had als scheidsrechter, maar zelf (liever) niet op de voorgrond willen treden. Tot een aantal jaar geleden was hij een trouw bezoeker van de trainingen bij de SVDU. Ik zal Bart blijven herinneren als een aimabele man waarbij het voetbal door de aderen stroomde. Ik wens jullie hierbij heel veel sterke de komende tijd met het verlies van jullie liefhebbende vader,
  schoonvader, opa, broer en zwager.

  Jacco Baas
  Hoepelmaker 60
  3401 TK IJsselstein (Ut)

Teken dit condoleanceregister

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *